• Főoldal
  • Magyarország étele
    • Magyarország étele 2025
      • Filozófia
      • Fővédnökeink 2025.
      • Magyarország étele 2025. versenykiírás
      • Visszaszámláló
      • Magyarország étele 2025. zsűri
      • A 2025-ös tányér
      • Agroturizmus étele 2025 versenykiírás
      • Szakma Ifjú Mestere 2025.
      • Rajzpályázat 2025
    • Magyarország étele 2024.
      • Filozófia
      • Magyarország étele 2024. versenykiírás
      • Fővédnökeink 2024.
      • Magyarország étele 2024. zsűri
      • A 2024-es tányér
      • Szakma Ifjú Mestere
      • Magyarország díszasztala 2024
      • “Csak tiszta forrásból” rajzpályázat 2024.
    • Magyarország étele 2023
      • Fővédnökeink – 2023.
      • „Befordúltam a konyhára” rajzpályázat – 2023.
      • Magyarország étele 2023. versenykiírás
      • Magyarország étele 2023. zsűri
      • A 2023-as tányér
      • Visszaszámláló
      • Fővédnökeink – 2023.
      • „Befordúltam a konyhára” rajzpályázat – 2023.
      • „Befordúltam a konyhára” rajzpályázat – 2023.
    • Magyarország étele 2022.
      • Magyarország étele 2022.
      • Fővédnökeink – 2022.
      • Magyarország étele 2022. versenykiírás
      • Magyarország étele 2022. zsűri
      • A 2022-es tányér
    • Magyarország étele 2021
      • Filozófia
      • Fővédnökeink 2021
      • Magyarország étele 2021 versenykiírás
      • Zsűri 2021
      • 2021-es tányér
      • Csatlakozni szeretnék…
    • Magyarország étele 2020
      • Magyarország étele 2020
      • Fővédnökeink 2020
      • Filozófia
      • Versenykiírás 2020.
      • Zsűri 2020
      • A 2020-as tányér
      • Csatlakozni szeretnék .
    • Magyarország étele 2019.
      • Magyarország étele 2019.
      • Fővédnökök
      • Filozófia
      • Zsűri 2019.
      • Mentes 2019.
      • A 2019-es tányér
      • Csatlakozni szeretnék .
      • Lelőhelyek
    • Magyarország étele 2018.
      • Magyarország étele 2018.
      • Fővédnökök
      • Filozófia
      • Magyarország étele 2018. recept
      • A zsűri
      • Mentes
      • A tányér
      • Lelőhelyek
      • Csatlakozni szeretnék
  • Magyarország itala
    • Magyarország itala 2025 versenykiírás
    • Magyarország itala® mixerverseny zsűri
  • Szamos – Tányérdesszert verseny
    • Szamos Tányérdesszert verseny 2025.
      • Szamos Tányérdesszertverseny 2025 kiírás
      • Szamos Tányérdesszert verseny 2025-ös zsűri
    • Szamos Tányérdesszert verseny 2024.
      • Szamos tányérdesszert verseny 2024. versenykiírás
      • Szamos Tányérdesszert verseny 2024-es zsűri
    • Szamos Tányérdesszert verseny 2023.
      • Szamos Mátyás Tányérdesszert verseny 2023. Versenykiírás
      • Szamos Mátyás Tányérdesszert verseny 2023. – zsűri
  • Kapcsolat

Magyarország étele 2021 versenykiírás

A Magyarország étele 2021 versenykiírása és az ahhoz tartozó dokumentumok



MAGYARORSZÁG ÉTELE 2021 VERSENYKIÍRÁS

Kérjük a versenykiírást figyelmesen átolvasni!


Magyarország étele 2021 versenykiírás

Nevezés I. ütem:

Nevezési lap(ok) leadásának határideje: 2021. március 12.

A versenybe nevezni 2021. március 12-ig lehet a versenykiírásban megadottak szerint. A nevezés I. ütemében a nevezési lapok pontos és hiánytalan kitöltése a feladat, amit aláírva kérünk megküldeni az info(kukac)oldalasmagazin(pont)hu címre. Felmerülő kérdések esetén keress minket elérhetőségeinken. Amennyiben ezt megküldtétek részünkre, akkor kapni fogtok egy viszaigazoló e-mailt. A nevezési díjról a számlát a nevezési lapon megadott adatok alapján elektronikusan fogjuk megküldeni részetekre, a számlán szereplő nevezési díj megfizetése a nevezés feltétele, így arra a II. ütem lezárásáig van lehetőség. A nevezési lap a következő gombra kattintva letölthető:

Nevezési lap


Nevezés II. ütem:

A nevezett receptúra kidolgozásának és leadásának határideje 2021. április 9.

A II. ütemben már csak azok vehetnek részt, akik az I. ütemnek megfelelően neveztek. A nevezés II. ütemében a receptúra kidolgozása és leadása a feladat, a versenykiírásban megadottak szerint. A receptúra sablon lentebb elérhető és letölthető, kizárólag ezen beadott nevezéseket tudjuk elfogadni. A receptúra kidolgozásánál bármilyen kereskedelmi egység árlistáját lehet használni, de a kalkuláció elkészítésénél az árakat és a kereskedelmi egységet forrásként meg kell jelölni. Az árak és a receptúra pontossága ellenőrzésre kerül.

Receptúra sablon
HÍR védjegyes termékek termelői
Földrajzi árujelzőinek oltalmi kérelmeit benyújtó termelői csoportosulások
Egyéb információ a védjegyes termékekről


A nevezési lap, majd a kalkuláció és az ételről készült fényképek leadásával, valamint a nevezési díj megfizetésével a nevezésnek eleget tettél. A visszaigazoló e-mailt követően hivatalosan is a versenybe neveztél.
A döntőbe jutott csapatok a nevezett ételen a receptúra megtartása mellett még finomíthatnak. Jó felkészülést kívánunk mindenkinek!


  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


magyarorszag etele
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017