• Főoldal
  • Magyarország étele
    • Magyarország étele 2022.
      • Magyarország étele 2022.
      • Filozófia
      • Fővédnökeink – 2022.
      • Magyarország étele 2022. versenykiírás
      • Magyarország étele 2022. zsűri
      • A 2022-es tányér
      • Visszaszámláló
    • Magyarország étele 2021
      • Filozófia
      • Fővédnökeink 2021
      • Magyarország étele 2021 versenykiírás
      • Zsűri 2021
      • 2021-es tányér
      • Csatlakozni szeretnék…
    • Magyarország étele 2020
      • Magyarország étele 2020
      • Fővédnökeink 2020
      • Filozófia
      • Versenykiírás 2020.
      • Zsűri 2020
      • A 2020-as tányér
      • Csatlakozni szeretnék .
    • Magyarország étele 2019.
      • Magyarország étele 2019.
      • Fővédnökök
      • Filozófia
      • Zsűri 2019.
      • Mentes 2019.
      • A 2019-es tányér
      • Csatlakozni szeretnék .
      • Lelőhelyek
    • Magyarország étele 2018.
      • Magyarország étele 2018.
      • Fővédnökök
      • Filozófia
      • Magyarország étele 2018. recept
      • A zsűri
      • Mentes
      • A tányér
      • Lelőhelyek
      • Csatlakozni szeretnék
  • Történelem
  • Hírek
  • Kapcsolat
  • GY.I.K

Mentes

Magyarország étele egészségtudatosan elkészítve

Tanács Attila

Fejlesztő csapat vezető


A Mindenmentes Főzősuli alapítója, - Zöldségszobrász, fejlesztő séf, többszörös Európa- világ és olimpiai bajnok mesterszakács.

Molnár György

Fejlesztő tag


Mesterszakács, szakoktató, a Dobos C. József szakiskola tanára

Magyarország étele 2018.

Mentes változat


Glutén, laktóz és cukor mentes

Sass Erika

Fejlesztő tag


Diétás szakács, élelmezésvezető. A Tepszi.hu blog szerzője

Fenti csoport a verseny ideje alatt elkészíti Magyarország ételének allergén mentes változatát. Mely étel árusításának lehetőségét a szervezők Magyarország ételének hasonlóan biztosítani fogják az éttermek számára, kedvezve ezzel az érzékenységben szenvedőknek.

magyarorszag etele
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017