• Főoldal
  • Magyarország étele
    • Magyarország étele 2025
      • Filozófia
      • Fővédnökeink 2025.
      • Magyarország étele 2025. versenykiírás
      • Visszaszámláló
      • Magyarország étele 2025. zsűri
      • A 2025-ös tányér
      • Agroturizmus étele 2025 versenykiírás
      • Szakma Ifjú Mestere 2025.
      • Rajzpályázat 2025
    • Magyarország étele 2024.
      • Filozófia
      • Magyarország étele 2024. versenykiírás
      • Fővédnökeink 2024.
      • Magyarország étele 2024. zsűri
      • A 2024-es tányér
      • Szakma Ifjú Mestere
      • Magyarország díszasztala 2024
      • “Csak tiszta forrásból” rajzpályázat 2024.
    • Magyarország étele 2023
      • Fővédnökeink – 2023.
      • „Befordúltam a konyhára” rajzpályázat – 2023.
      • Magyarország étele 2023. versenykiírás
      • Magyarország étele 2023. zsűri
      • A 2023-as tányér
      • Visszaszámláló
      • Fővédnökeink – 2023.
      • „Befordúltam a konyhára” rajzpályázat – 2023.
      • „Befordúltam a konyhára” rajzpályázat – 2023.
    • Magyarország étele 2022.
      • Magyarország étele 2022.
      • Fővédnökeink – 2022.
      • Magyarország étele 2022. versenykiírás
      • Magyarország étele 2022. zsűri
      • A 2022-es tányér
    • Magyarország étele 2021
      • Filozófia
      • Fővédnökeink 2021
      • Magyarország étele 2021 versenykiírás
      • Zsűri 2021
      • 2021-es tányér
      • Csatlakozni szeretnék…
    • Magyarország étele 2020
      • Magyarország étele 2020
      • Fővédnökeink 2020
      • Filozófia
      • Versenykiírás 2020.
      • Zsűri 2020
      • A 2020-as tányér
      • Csatlakozni szeretnék .
    • Magyarország étele 2019.
      • Magyarország étele 2019.
      • Fővédnökök
      • Filozófia
      • Zsűri 2019.
      • Mentes 2019.
      • A 2019-es tányér
      • Csatlakozni szeretnék .
      • Lelőhelyek
    • Magyarország étele 2018.
      • Magyarország étele 2018.
      • Fővédnökök
      • Filozófia
      • Magyarország étele 2018. recept
      • A zsűri
      • Mentes
      • A tányér
      • Lelőhelyek
      • Csatlakozni szeretnék
  • Magyarország itala
    • Magyarország itala 2025 versenykiírás
    • Magyarország itala® mixerverseny zsűri
  • Szamos – Tányérdesszert verseny
    • Szamos Tányérdesszert verseny 2025.
      • Szamos Tányérdesszertverseny 2025 kiírás
      • Szamos Tányérdesszert verseny 2025-ös zsűri
    • Szamos Tányérdesszert verseny 2024.
      • Szamos tányérdesszert verseny 2024. versenykiírás
      • Szamos Tányérdesszert verseny 2024-es zsűri
    • Szamos Tányérdesszert verseny 2023.
      • Szamos Mátyás Tányérdesszert verseny 2023. Versenykiírás
      • Szamos Mátyás Tányérdesszert verseny 2023. – zsűri
  • Kapcsolat

Magyarország itala 2025 versenykiírás


Magyarország itala 2025. versenykiírás

KÉRJÜK A VERSENYKIÍRÁST FIGYELMESEN ÁTOLVASNI!


Három verseny egy cél...


Magyarország itala 2025 - Koktélverseny kiírás

Magyarország itala 2025 - "Flair" mixerverseny kiírás

Magyarország itala 2025 - Pálinkaverseny kiírás






Magyarország itala 2025 koktélverseny kiírás

Nevezési határidő: 2025. március 21.


Magyarország itala 2025 koktélverseny kiírás

Magyarország itala 2025. Koktélverseny nevezési lap


A Magyarország Itala 2025 koktélverseny célja, hogy új és innovatív receptúrákkal gazdagítsa és népszerűsítse a hazai koktélfogyasztást. A verseny során a résztvevők bemutathatják Magyarország kiemelkedő alapanyagait és gasztronómiai értékeit, azok sokszínűségét. A versenyzők kreatív módon, a saját maguk által megalkotott koktélokon keresztül játszadozhatnak a magyar alapanyagokkal és ízekkel, valamint a nemzetközi trendeket is honosíthatják. Ezzel is hozzájárulnak Magyarország gasztronómiai és turisztikai vonzerejének erősítéséhez.
Szakmai elnök: Lajsz András, további zsűritagok: Nagy Zoltán és Csizmarik Dániel
Versenyigazgató: Asztalos István






Magyarország itala 2025"flair" mixerverseny kiírás


Magyarország itala 2025"flair" mixerverseny kiírás

Magyarország itala 2025. Koktélverseny nevezési lap


A Magyarország itala 2025 „Flair” koktélverseny célja, hogy új receptúrákkal gazdagítsa- és ezzel a látványos koktélkeverési technikákkal népszerűsítse a hazai koktélfogyasztást. Valamint azokban bemutassa Magyarország kiemelkedő alapanyagait és gasztronómiai értékeit, azok sokszínűségét. A versenyzők így kreatív módon, a megalkotott koktélokon keresztül játszadozhatnak a magyar alapanyagokkal/ízekkel és a nemzetközi trendeket is honosíthatják, ezzel is hozzájárulva Magyarország gasztronómiai és turisztikai vonzerejének erősítéséhez.
Szakmai elnök: Lajsz András, további zsűritagok: Nagy Zoltán és Csizmarik Dániel
Versenyigazgató: Asztalos István






Magyarország itala 2025 pálinkaverseny kiírás

Kereskedelmi főzdék pálinkaversenye


Magyarország itala 2025 pálinkaverseny kiírás

Magyarország itala 2025 pálinkaverseny nevezési lap


A Magyarország itala 2025 pálinkaverseny célja, hogy kiemelje és népszerűsítse a magyar pálinka hagyományait és kiváló minőségét, valamint támogassa és elismerje a hazai pálinkafőző mesterek munkáját. A verseny lehetőséget biztosít a kereskedelmi főzdéknek, hogy bemutassák legjobb termékeiket, versenyezzenek a legmagasabb elismerésekért és visszajelzéseket kapjanak szakértőktől.

A célok közé tartozik továbbá:
Minőségbiztosítás: A legjobb minőségű pálinkák kiválasztása és elismerése, ami elősegíti a folyamatos minőségjavítást az iparágban.
Hagyományőrzés: A tradicionális magyar pálinkakészítési módszerek megőrzése és népszerűsítése.
Innováció: Új technikák és receptek bemutatása, amelyek hozzájárulnak a pálinkakészítés fejlődéséhez.
Oktatás és ismeretterjesztés: A közönség számára bemutatni a pálinka készítésének és kóstolásának művészetét, valamint az ezzel kapcsolatos kulturális értékeket.
Turizmus és gazdaság: A pálinka és a pálinkakultúra népszerűsítése révén erősíteni Magyarország gasztronómiai és turisztikai vonzerejét.

Ez a verseny tehát nemcsak szakmai kihívás, hanem ünnepe is a magyar pálinkának és a hozzá kapcsolódó hagyományoknak és kultúrának.
Az abszolút nyertes tétel a „Magyarország itala 2025” címet kapja majd, így annak megalkotója használhatja annak minden előnyét, például a nyakcímke használatának jogát.

Az érzékszervi értékelést végző zsűritagok Magyarországon elismert szakemberek, pálinkaértékelő gyakorlattal, tapasztalattal rendelkező főzőmesterek, szakemberek. Az értékelés a nemzetközileg is elfogadott 100 pontos bírálati rendszerben történik.
Szakmai elnök: Pavlicsek Csaba
Versenyigazgató: Asztalos István






  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

magyarorszag etele
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017