• Főoldal
  • Magyarország étele
    • Magyarország étele 2022.
      • Magyarország étele 2022.
      • Filozófia
      • Fővédnökeink – 2022.
      • Magyarország étele 2022. versenykiírás
      • Magyarország étele 2022. zsűri
      • A 2022-es tányér
      • Visszaszámláló
    • Magyarország étele 2021
      • Filozófia
      • Fővédnökeink 2021
      • Magyarország étele 2021 versenykiírás
      • Zsűri 2021
      • 2021-es tányér
      • Csatlakozni szeretnék…
    • Magyarország étele 2020
      • Magyarország étele 2020
      • Fővédnökeink 2020
      • Filozófia
      • Versenykiírás 2020.
      • Zsűri 2020
      • A 2020-as tányér
      • Csatlakozni szeretnék .
    • Magyarország étele 2019.
      • Magyarország étele 2019.
      • Fővédnökök
      • Filozófia
      • Zsűri 2019.
      • Mentes 2019.
      • A 2019-es tányér
      • Csatlakozni szeretnék .
      • Lelőhelyek
    • Magyarország étele 2018.
      • Magyarország étele 2018.
      • Fővédnökök
      • Filozófia
      • Magyarország étele 2018. recept
      • A zsűri
      • Mentes
      • A tányér
      • Lelőhelyek
      • Csatlakozni szeretnék
  • Történelem
  • Hírek
  • Kapcsolat
  • GY.I.K

Filozófia

A történetünk megfelel a stratégiánknak



Filozófia

A történetünk megfelel a stratégiánknak

„Egy hatalmas presztízsű, 100%-ban hazai szakácsverseny életre hívása volt a célunk, melynek során kiváló szakácsok prezentálásában olyan ételek születhetnek majd, melyben a vidék és a hazai termelés is visszaköszön. Emellett természetesen az identitás megőrzése és a hagyományaink átmentése is a céljaink között szerepelt. Így született meg mára a verseny, melynek legnagyobb presztízsét az adja, hogy az adott évben a győztes étel lesz „Magyarország étele” .”

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
"Rendkívül fontos számunkra, hogy a hazai-, ökológia-, vagy biogazdálkodást elismerjük, annak piacát segítsük, és amennyiben módunk van rá, preferáljuk is a verseny során. Ezt egyik küldetésünknek érezzük. Éppen ezért a verseny kiírása során minden évben kettő, kötelezően felhasználandó alapanyagot jelölünk meg. Ezzel támogatva eredeti célkitűzésünket.

A hazai egységekről sem feledkezhetünk meg, éppen ezért minél nagyobb számban szeretnénk őket is bevonni a projektbe, a "Magyarország étele" kereslete által, új vendégeket generálva részükre. Bízom benne,hogy a kollégáinktól előkerülnek majd kiváló ételkreációk, melyek hosszú távon gondolkodva beépülhetnek a hazai gasztronómiába, segítve ezzel az identitásunk fenntartását."
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Partnerünk a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ., amely már hosszú évek óta fontos szereplője a magyarországi ökológiai bio tanúsítás rendszerének azzal, hogy ellenőrzi és tanúsítja a magyarországi ökológiai élelmiszer-gazdasági szektor szereplőinek munkáját. A szervezet dolga garantálni a fogyasztók felé, hogy az értékesebb és ezért drágább élelmiszer valóban az előírásokat betartó üzemből kerül ki, másfelől megvédeni a valódi biogazdálkodókat a tisztességtelen versenytől, azoktól, akik csupán állítják – intenzíven, kemizáltan, antibiotikumok használata mellett termelt, szintetikus adalékokkal teletömött – termékeikről, hogy az “bio”.

TOVÁBB

Biokultúra Szövetség


Elsődleges célja az ökogazdálkodás és -termékfeldolgozás elterjesztése, valamint az ökotermékek fogyasztásának népszerűsítése.


Egészséges Táplálkozásért Egyesület


A szervezet alapvető célja, hogy élő közeget teremtsen a modern ember igényrendszerét figyelembe vevő, kiegyensúlyozott étkezési rendszerek számára, hangsúlyozva az étkezés alapvető szerepét a megelőzésben, hogy az egészséges EGÉSZséges maradjon.



magyarorszag etele
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017