• Főoldal
  • Magyarország étele
    • Filozófia
    • Történelem
    • Visszaszámláló
    • Versenykiírás
    • A zsűri
    • Lelőhelyek
    • Allergénmentes
    • A tányér
  • Hírek
  • Kapcsolat
  • GY.I.K

Történelem

Egy szakácsverseny, mely az identitásra épül, és a jövőnek szól.

  • 2016. tavasza

    Megszületik az ötlet, hogy megvalósítsuk Magyarország étele szakácsversenyt.

  • 2017. augusztus 29

    Megtörténik a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalába való bejelentés, az oltalomigény ettől a naptól érvényes.

  • 2017. május 11

    Megállapodás születik, hogy a hazai kínálat piacának segítése érdekében az Egészséges Táplálkozásért Egyesület, a Biokontroll Hungária Kft., valamint a Biokultúra szövetség és a verseny szervezők szorosabbra fűzik partnerségüket.

  • 2017. szeptember

    Együttműködés születik a Budapesti Gazdasági Egyetemmel, mely alapján eldől, hogy a verseny az Egyetem tankonyháján kerül megrendezésre.

  • 2017. október 1.

    Megérkeznek a szponzorok, mellyel véglegessé válik, hogy mely cégek jóvoltából kerül meghirdetésre az élőmunkás, melegkonyhás szakácsverseny.

  • 2017. december 1.

    Elkészül a végleges versenykiírás.

  • 2018. január 11.

    A verseny sajtótájékoztatójára a Budapesti Gazdasági Egyetem Lotz-termében, ezen a napon kerül sor.

  • 2018. március 16.

    Befejeződik a nevezések fogadása.

  • 2018. május 26

    Ezen a napon kerül megrendezésre az első “Magyarország étele” melegkonyhás szakácsverseny.


magyarorszag etele
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017
Magyarország Étele ® I Minden jog fenntartva © Copyright 2017